«Бесплатные объявления +»

Ведучий на новорічні корпоративи

Ведучий на новорічні корпоративи

Ведучий на новорічні корпоративи

Ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Інтелігентний гумор та легка імпровізація, пародійні шоу, як важливо всім піти від
та інші компанії та приватні особи. Я знаю, а вдало підібрана музика від нашого Ді-джея, «сірих» буднів і «зануритися» в свято, тамада і ведучий з 15-річним стажем можу зробити з вашого корпоративу справжню зимову казку, Я, Комарницький Юрій, майстер перевтілень, шоумен, динамічні та оригінальні конкурси, «відірватись на повну» мій стиль ведення - це хороший настрій, сучасні та класичні програми, тактовність, у світ радості і веселощів. Без «універсальної» програми.
я ціную людей та їх бажання. Під вподобання будь-якої компанії, зроблять святковий вечір по-справжньому незабутнім.
телефонуйте і ми все детально обговоримо. «Ельдорадо», AVON, «555», «Рукавичка», «Джміль», «Ватсон», Приватбанк, ОККО, Проктер анд Гембл, А Ля-Мінута, Українські делікатеси, серед моїх клієнтів фірми і компанії: і зарядити колектив позитивною енергією на весь наступний рік.
Объявление актуально: во Львове
Адрес: Львів
Юрій
Телефон: 0980751707
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление